top of page
loopbaancoaching.jpg

JOUW LOOPBAAN IN

JOUW LOOPBAAN IN

element2.png

Jouw loopbaan

Jouw perspectief

Veilig veranderen van koers 

Na je studies kom je terecht op de arbeidsmarkt. Je solliciteert, vindt een job en gaat aan de slag. Je doet er alles aan om je job goed te doen.  En dan merk je dat je toch vragen hebt bij jouw rol in de organisatie, jouw talenten, je verwachtingen, de dingen die anders zijn dan je had verwacht. Je voelt dat je niet altijd gehoord of erkend wordt. Je merkt dat je anders bekeken wordt misschien omwille van je kijk op de dingen (visie), je karakter, een fysiek kenmerk zoals huidskleur, achtergrond of juist omwille van je levensvisie, handicap, … Kortom er is een spanning aanwezig op de werkvloer waardoor je niet altijd jouw potentieel aan competenties en talenten ten volle kunt inzetten. 

 

Bewegen of stilstaan?

En komt de vraag bij jou op: blijf ik in deze situatie waarin ik me beperkt voel? Of ga  ik op onderzoek om te ontdekken hoe ik dit gevoel kan ombuigen? Hoe komt het dat ik die spanning voel? Hoe en waar kan ik mijn talenten en potentieel beter inzetten? Wat maakt dat ik me ongemakkelijk voel op de werkvloer? Hoe positioneer ik mij op het werk of in het team en wel op een veilige manier? Hoe groei ik door want ik merk dat ik tegen muren aanloop? Ik wil wel promotie maken of doorgroeien maar niet ten koste van wie ik ben. 

Focussed change: stap per stap gaan 

Samen met jou maken we de rode draad in je loopbaan zichtbaar. Die rode draad helpt jou om op verhaal te komen en het juiste perspectief te leggen in je loopbaan. Het wordt terug jouw loopbaan. Je weet wat bij jou past en wat jouw talenten zijn. Kortom, je staat stevig in je schoenen. Elke dag zet je weldoordacht stappen. Samen aan de slag: wat zijn mijn talenten? Wat geeft mij energie? Wat juist niet? Welk type organisatiecultuur past bij mij? Welke functies, sector? Hoe solliciteer ik het best en waar? Hoe stel ik mij assertief op het werk, ook wat betreft diversiteit, discriminatie en opmerkingen? Hoe omgaan met uitdagende collega's of in team? 

RACHIDA_IMG_5192_WEB.jpg
loopbaancheques-vdab.png

Je loopbaan in jouw perspectief zetten, is ons doel.
Je ontdekt je talenten, je passie, wie je bent, waar je voor staat en bovenal: je ontdekt welke richting de jouwe is. 

Samen aan de slag

 

Via de loopbaancheques (VDAB) kun je voor slechts 40 euro 4 uur begeleiding inzetten via de eerste loopbaancheque. De tweede cheque opent het recht op 3 uur. Maak er nu gebruik van! 

 

Heb je geen recht op loopbaancheques? Geen paniek :-) We starten een traject van 4 coachingsgesprekken waarin we jouw loopbaan onder de loep nemen. 

Het traject ziet er als volgt uit: 

1]  Intakegesprek (0,5 u)

 

Dit gesprek verscherpt jouw loopbaanvragen.

Waar loop je tegenaan? Wat stoort jou? Waar voel je je geblokkeerd? Samen stellen we een plan van aanpak op. We bepalen de prioriteiten.

2]  Coachingsgesprekken (1,5 à 2u)

 

Gedurende drie sessie zoeken én vinden we antwoorden en inzichten. We begrijpen, we verwerken, je voelt dat er beweging komt.

Je krijgt weer ademruimte en meer klaarheid.

Je voelt je weer aansterken.

Je krijgt steeds alle oefeningen mee naar huis zodat je ze kunt bekijken.

Soms krijg je opdrachten mee. 

logos-reeks-1.jpg
bottom of page