top of page
RACHIDA_IMG_5192_WEB.jpg

always getting

the best out of you

Onze coaches werken allemaal vanuit dezelfde missie:
'Getting the best out of you.', werken vanuit je eigenheid,
je eigen talenten en levensvisie, diversiteit omarmend, om tot schitterende (team)resultaten te komen. Maak hier kennis met onze coaches en contacteer ons voor een afspraak.

uw coaches

Jouw verhaal staat centraal

 

Elk traject of coaching vertrekt steeds vanuit de draagkracht van het individu of team.
Ze ervaren en beleven zelf welke processen of dynamieken voor spanningen of conflicten zorgen. We creëren hiervoor een veilige ruimte. In plaats van enkel theorieën aan te reiken, doorlopen we dus een proces dat inzichten biedt: het accepteren van elkaar, een verbondenheid als team door een goede samenwerking en betere bedrijfsresultaten.

Mijn coaching staat voor meer dan persoonlijke en/of professionele begeleiding : het gaat om het ontwikkelen van potentieel in al zijn vormen. Daarom is onze missie ook "getting the best out of you" bij het individu en als team. We doen dit d.m.v. doelgerichte coaching en trainingen.

Rachida

Rachida  - LoopbaanCoach

Founder

“Maak van jouw anders zijn
een kracht op de arbeidsmarkt”

 

Op een intuïtieve en doordachte manier haalt Rachida jouw talenten naar boven. Wat je onbewust weet en voelt, kleuren we terug in. Op die manier verscherpen we jouw passie en je loopbaanfocus. 

 

Na 15 jaar carrière in HR, Diversiteit en arbeidsmarkt, werkt ze nu als trainer, consultant en coach. Ondernemingen zetten haar in om teams en individuen op een authentieke manier met elkaar te verbinden. Authentiek verbinden betekent acceptatie en inzet van ieders uniek-zijn met wederzijds respect en openheid. De basis naar excellent teamwork. 

 

Haar missie: op een boeiende en empathische manier het unieke in elke persoon zichtbaar maken. Samen maken we de match met het juiste functieprofiel en organisatiecultuur.

RACHIDA_IMG_5327_WEB.jpg

Molenstraat 76/2

8790 Waregem

Vlaanderenstraat 53

9000 Gent

T (+32) 0479 90 86 64 

Emina

Emina - LoopbaanCoach

Expertise: HR, Payroll, Freelance, Sociaal Secretariaat, Burn-out-preventie

 

“Don’t ignore
your potential.”

 

 

Ontdek jouw verborgen talenten in je loopbaanpad. Met mijn positieve mindset en doorzettingsvermogen begeleid ik je niet alleen naar professionele groei, maar ook naar plezier en lachen onderweg. Samen, overwin je je obstakels, stel je doelen en werk je vastberaden aan jouw toekomst. Je talenten en potentieel krijgen deze keer alle ruimte.

Als jouw persoonlijke motivator inspireer ik en moedig ik aan, altijd met een energieke aanpak om jouw innerlijke vuur te laten stralen. Of je nu een carrièreswitch overweegt, wilt groeien in je huidige rol, of meer voldoening zoekt, ik sta klaar om je te begeleiden.

Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek en start de reis naar een stralende professionele toekomst en deze keer vanuit jouw perspectief!

foto-emina.jpg

Emina Hercinovic Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

T (+32) 0494 79 29 68

Inge

Inge - LoopbaanCoach

Expertise: Creatief Ondernemerschap, Authentieke Marketing, Hoogsensitiviteit en
Hoogbegaafdheid. Mijn aanpak is traumasensitief.

 

“Tijd om jouw talenten,
passie en missie te verzilveren!”

 

Na mijn studies van vertaler ben ik in het bedrijfsleven gestapt. Daar heb ik verschillende jobs uitgeoefend in diverse sectoren. Ik wilde graag verschillende ervaringen opdoen om voor mezelf na te gaan welk type job en welke sector mij de voldoening kon geven waar zowel mijn hoofd, hart als ziel blij van werden.

 

Op een gegeven moment liep ik vast en besloot ik om loopbaanbegeleiding te volgen. Daar werd duidelijk dat ik een sterk ondernemersprofiel heb. Het gaf me – eindelijk - een verklaring waarom ik binnen het bedrijfsleven nooit echt de voldoening vond waarnaar ik verlangde. Met veel enthousiasme heb ik in 2016 de sprong naar het ondernemerschap gewaagd. Een pad van vallen en weer opstaan. Een enorme leerschool.

 

Sinds 2018 begeleid ik adolescenten en volwassenen die op zoek zijn naar zichzelf, naar een leven en werk dat écht bij hun past. Een leven en werk waar hoofd, hart en ziel blij van worden.

 

Voel je herkenning in hetgeen ik schrijf? Wil ook jij graag via loopbaanbegeleiding op zoek gaan naar die job waar jouw hoofd, hart, ziel en bankrekening blij van worden? Aarzel dan niet langer en neem die eerste stap op weg naar een leven en werk dat écht bij jou past!

 

Manuel

Manuel - LoopbaanCoach

Expertise: HR, Personeelsbeleid, Diversiteit en Inclusie, Bedrijfswereld, Heroriëntatie

 

“Loopbaanontwikkeling begint met zelfontdekking. Ontdek je kracht, volg je passie en creëer jouw unieke pad naar een betekenisvolle loopbaan.”

 

Als loopbaanbegeleider ben ik hier om jou te helpen wanneer je het gevoel hebt vast te zitten of jezelf constant aanpast op de werkvloer. Samen gaan we terug naar de kern: ontdekken wie je bent, waar je voor staat en wat je echt wilt. Door je talenten te benadrukken, openen we deuren naar nieuwe mogelijkheden. In plaats van je aan te passen, omarmen we samen beweging, groei, gaan we samen hindernissen overwinnen en werken aan een loopbaan die niet alleen succesvol is, maar ook trouw blijft aan jouw unieke achtergrond en vaardigheden.

 

Tiene

Tiene - LoopbaanCoach

Expertise: Personeelsbeleid, Human Capital, Intercultureel, Arbeidsmarkt, Overheidsdiensten, Social Profit, DEI

 

“Geen idee wat je wilt?
Da’s mooi. Dan kun je alle kanten op! (Omdenken)”

 

Je eigen potentieel ontdekken, je talenten opnieuw zien en je competenties eens vanuit een ander perspectief bekijken: het doet als vanzelf een bron aan mogelijkheden ontspringen. Met oog voor mentale veiligheid en welzijn op het werk, gaan we op zoek naar de functie(s) en werkomgeving(en) die jou kunnen doen groeien. Want daar kom jij echt in jouw perspectief.

 

Al meer dan 15 jaar adviseer ik bedrijven en organisaties om het juiste talent aan te trekken. Om competenties te ontwaren in niet-professionele ervaringen én om alle discriminatie weg te werken tijdens het selectieproces. En sinds kort leg ik nog meer accenten zoals de focus op het werken aan een Inclusieve werkomgeving, waar elk talent telt en iedereen gelijkwaardige kansen krijgt. Want daar kan iedereen zijn potentieel voluit benutten.

 

Voel je herkenning in hetgeen ik schrijf? Bel of mail mij en samen nemen we die eerste stap op weg naar werk en een werkomgeving die écht bij jou passen. Waar jij je weer inclusief voelt.

Sylvie

Sylvie - LoopbaanCoach

Expertise: (neuro)diversiteit, discriminatie, HSP, (on)zichtbare fysieke uitdagingen, pijnpatiënt, administratie, personeelszaken, commerciële binnendienst

 

“Embrace Your Uniqueness.
Je wordt gezien, je wordt gehoord.
Je bent genoeg en je hoort hier te zijn.”

 

Voel je je soms overweldigd op het werk? Ik ben Sylvie, jouw Talent Empowering Facilitator, gespecialiseerd in HSP, (neuro)diversiteit, discriminatie en (on)zichtbare fysieke uitdagingen op de werkvloer. Of je nu overprikkeld bent, worstelt met zelfacceptatie, discriminatie ervaart op het werk, vastloopt in je carrière of fysieke uitdagingen hebt - je staat er niet alleen voor.

 

Ontdek en benut je volledige potentieel in een veilige omgeving. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdek je hoe je met zelfvertrouwen grip op je leven krijgt en je doelen kunt bereiken. Laten we samen jouw pad naar succes bewandelen.

foto-sylvie.jpg

Sylvie De Breuck
Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

T (+32) 465 00 85 35

logos-reeks-1.jpg
bottom of page