top of page
leiderschap.jpg
element3b.png

Inclusive

leadership 

mentoring

Leiders met een hart voor inclusie reiken we inzichten en tools aan zodat ze de vaak onzichtbare drempels en mechanismen kunnen herkennen en doordacht ombuigen naar mogelijkheden en opportuniteiten. 

Inclusive leadership

We bieden een unieke training aan voor medewerkers die binnen hun organisatie het draagvlak voor inclusie verder willen uitbouwen. Vanuit hun functie of gewoon vanuit hun interesse. Je merkt dat verschil en wantrouwen veel meer op de voorgrond staan dan acceptatie, verbondenheid & samenwerking. Verschil en wantrouwen is er vaak vanuit onwetendheid en angst voor wat de ander representeert. 

 

Tijdens deze training gaan we dieper in op de dynamieken die op de werkvloer bestaan.

Aan de hand van een aantal theoretische modellen lichten we toe welke elementen ervoor zorgen dat een werkvloer of team ruimte maakt voor inclusie. 

 

We bekijken ook hoe jij in dit verhaal staat als medewerker of als facilitator. Tenslotte krijg je een aantal instrumenten en tools mee om aan de slag te gaan binnen je organisatie. 

 

Voor wie is deze training? 

Mensen met een migratieachtergrond, voor mensen die zich ‘anders’ voelen. Kortom, mensen die werken naar inclusie en de focus willen verleggen naar verbinding, talenten en kracht. 

shutterstock_1388859806.jpg

Hoe kenmerken de trainingen van In.Perspective. zich?  

Ondervinding is de beste leermeester

 

Kennis en kunde naar boven halen en (terug) een plaats geven, dat is wat wij doen. Onze passie is mensen inspireren door hun eigen immens leervermogen aan te boren en een boost te geven. We doen dit via een unieke mix van ervaren, beleven, kennis en inzichten

 

We integreren deze informatie en gaan ermee aan de slag. Het blijft plakken. Elke training brengt - door procesbegeleiding, intuïtie en inspireren - een boost van kennis, kunde, inzichten en empowerment op.

logos-reeks-1.jpg
bottom of page