RACHIDA_IMG_5192_WEB.jpg

ALWAYS GETTING

THE BEST OUT OF YOU

Onze coaches werken allemaal vanuit dezelfde missie: 'Getting the best out of you.', werken vanuit je eigenheid, je eigen talenten en levensvisie, diversiteit omarmend, om tot schitterende (team)resultaten te komen. Maak hier kennis met onze coaches en contacteer ons voor een afspraak.

Jouw verhaal staat centraal

 

Elk traject of coaching vertrekt steeds vanuit de draagkracht van het individu of team.
Ze ervaren en beleven zelf welke processen of dynamieken voor spanningen of conflicten zorgen. We creëren hiervoor een veilige ruimte. In plaats van enkel theorieën aan te reiken, doorlopen we dus een proces dat inzichten biedt: het accepteren van elkaar, een verbondenheid als team door een goede samenwerking en betere bedrijfsresultaten.

Mijn coaching staat voor meer dan persoonlijke en/of professionele begeleiding : het gaat om het ontwikkelen van potentieel in al zijn vormen. Daarom is onze missie ook "getting the best out of you" bij het individu en als team. We doen dit d.m.v. doelgerichte coaching en trainingen.

 

Rachida (founder)

loopbaanbegeleiding en teamcoaching

“Maak van jouw anders zijn een kracht op de arbeidsmarkt”

 

Op een intuïtieve en doordachte manier haalt Rachida jouw talenten naar boven. Wat je onbewust weet en voelt, kleuren we terug in. Op die manier verscherpen we jouw passie en je loopbaanfocus. 

 

Na 15 jaar carrière in HR, Diversiteit en arbeidsmarkt, werkt ze nu als trainer, consultant en coach. Ondernemingen zetten haar in om teams en individuen op een authentieke manier met elkaar te verbinden. Authentiek verbinden betekent acceptatie en inzet van ieders uniek-zijn met wederzijds respect en openheid. De basis naar excellent teamwork. 

 

Haar missie: op een boeiende en empathische manier het unieke in elke persoon zichtbaar maken. Samen maken we de match met het juiste functieprofiel en organisatiecultuur.

Molenstraat 76/2

8790 Waregem

Vlaanderenstraat 53

9000 Gent

GSM 0479 90 86 64 

 

Abdelkarim

loopbaanbegeleiding

 

"Iedereen heeft talenten, vaak zo veel verschillende talenten dat je ze niet meer ziet" 

 

Abdelkarim is burgerlijk ingenieur, sociale-ondernemer en innovator. Hij werkt als projectingenieur en is gepassioneerd door innovatie en experimenteren met nieuwe technieken. Samen met jou onderzoekt hij jouw loopbaanvragen zodat je nieuwe perspectieven ontdekt en vol vertrouwen je talenten ten volle kunt benutten op de arbeidsmarkt. 


In het middenveld is hij actief als oprichter van de jeugd- en vrijwilligersorganisatie Free Hands en medeoprichter van Muslinked, een organisatie waar kansen gecreëerd, minderheden versterkt worden en rolmodellen zichtbaarheid krijgen. Naast het versterken van medemensen, ondersteunt hij organisaties en ondernemingen in hun zoektocht naar of focus op diversiteit en inclusie.  

Antwerpen

Statiestraat 139,

2600 Berchem

Mattheus Corvensstraat 85

2100 Deurne

GSM 0484 56 11 53

Ute

loopbaanbegeleiding

 

"Kleine stappen zijn ook stappen" 

 

Als klinisch orthopedagoog en bemiddelaar, werkt Ute reeds meer dan 25 jaar met veel passie in en voor de zorgsector.  Zij is actief binnen diverse opleidingen voor hulpverleners en zorgpersoneel. Hiernaast heeft zij een praktijk waarin zij het welzijn en relaties ondersteunt, zowel op de werkvloer als in gezinnen.  

 

Het is haar passie om mensen in ‘zorgloopbanen’ te ondersteunen richting meer perspectief (met voldoende rust, evenwicht, uitdaging, gezonde samenwerking, autenticiteit).

Hierbij denken we aan hulpverleners, maar ook aan mantelzorgers die hun zorgtaken combineren met een job en aan ouders die gezinslast in evenwicht willen brengen met de verwachtingen van het werk.  

 

Ute heeft tevens ervaring met het begeleiden van (arbeids)beperking en/ of autisme.  De loopbaan kan als gevolg hiervan extra zorg vereisen.  

 

Het is haar missie om deelgenoot te zijn op jouw pad en je proces te ondersteunen, niet over te nemen.  Zij gelooft in veranderingen als processen die zich stilletjes volbrengen’.  

Oost-Vlaanderen

Gaversesteenweg 25/2

9800 Deinze

GSM 0495 21 19 95