team.jpg
element4.png

TEAMCOACHING

naar de kern van de zaak

Van verschil naar verbindend samenwerken.

Coaching bedrijven

Teamleden zijn op verschillende manieren met elkaar verbonden. Elk teamlid vervult een rol die de teamdoelstellingen helpt realiseren. Die rol wordt ook gekleurd door o.a. hun kijk op heel wat dingen, hun levensvisie of verwachtingspatroon. Soms zijn er onbesproken spanningen of teleurstellingen aanwezig. Dit alles beïnvloedt het teamfunctioneren, vaak zonder dat men het beseft. Zeker wanneer er ongemakken ontstaan omwille van verschillen in leeftijd, geslacht, levensvisie, achtergrond of beperking(en) van iemand.

In.Perspective. begeleidt het team om deze dynamieken op een veilige en constructieve manier te herkennen, te benoemen en te plaatsen. Er ontstaat weer ruimte voor resultaat en samenwerking. Verschil wordt verbinding, de focus verlegt zich naar de inzet van elkaars sterktes. De teamresultaten en de werksfeer verbetert.

Coachingtechnieken

In samenspraak met de bedrijfsleiding en/of HR-departement begeleid ik het team op een veilige manier om deze onderliggende elementen te ontdekken, te benoemen en ruimte te geven. Op die manier leren de teamleden hoe ze op een constructieve manier tot een fijnere samenwerking kunnen komen. Er is zoveel meer dat hen verbindt dan de ogenschijnlijke verschillen. Hier fungeer ik als gids, procesbegeleider en coach.

 

Op zoek naar een goede teamcoach voor uw bedrijf ?

En benieuwd naar onze tarieven?

Bel 0479 90 86 64 of stuur een mailtje naar info@in-perspective.be

709934257-huge.jpg